Overnattingsmuligheter på Voss

Det fins et bredt utvalg av overnattingsmuligheter på Voss, selv om stedet er relativt lite. Dette stedet er kjent som et ski-eldorado, og tar i mot tilreisende fra på innland og utland hvert år. Under VM i Freestyle kom tilreisende utøvere og publikummere fra hele verden, og de ble tatt i mot på ekte “Vossing-vis”. Her vil du kunne lese mer om de ulike overnattingsmulighetene de tilreisende hadde, og som du har dersom en tur til dette paradiset skulle friste.

Voss Fjellandsby Myrkdalen

Selve hovedpulsåren under VM i Freestyle, er dette anlegget det perfekte utgangspunktet for tilreisende til Voss. Selve skianlegget kan skryte av 22 løyper med ulike vanskelighetsgrader og ni skiheiser. Men Voss Fjellandsby Myrkdalen er mye mer enn bare et skianlegg. Her kan du finne overnatting som dekker de fleste behov, fra hotellrom til leiligheter og hytter midt i bakken. Selve hotellet består av rundt 400 rom, i ulike kategorier, fra enkeltrom til kongesuite. De har også flotte familierom som består av to soverom, et med dobbeltseng og et med køyesenger, samt liten stue og bad. Suitene varierer fra “Exclusive Suite” som er på 72kvm, til “King Suite” som er på hele 400kvm.

Hotellet består også av tre restauranter, to lekerom, en SPA avdeling, to barer samt uteservering, små butikker i resepsjonsområde, og de er behjelpelig med utleie av ski/snowboard-utstyr.

I Fjellandsbyen finner man i tillegg leiligheter og hytter. Dette er kjekt for de som ønsker litt mer plass, samt å kunne lage mat selv, da alle hytter og leiligheter kommer med et fullt utstyrt kjøkken. Leilighetene befinner seg i et leilighetskompleks et lite stykke unna hotellet, mens hyttene finner man langs løypene. Hyttene varierer fra 50kvm til 300kvm, har 1-4 soverom, og alle har en liten veranda man kan sitte ute på og nyte en kopp kaffe i solen. Fra hyttene kan man kjøre rett ut i bakkene, så de er virkelig det perfekte overnattingsstedet for deg som virkelig vil ha det “som plommen i egget”.

Fleischer`s Hotell

Historiske Fleischer`s Hotell ligger i hjertet av Voss, rett ved jernbanen og Vangsvatnet. Dette hotellet i sveitserstil, som er over 150 år gammelt, bugner med historisk atmosfære, og er kjent for sin storslagne spisesal og hyggelige atmosfære. Hotellet kan skryte av sin populære velværeavdeling, fantastiske frokost, og er et naturlig valg for spesielle anledninger. Her finner man enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suiter, og alle rom inkluderer frokost. Hotellet har også en restaurant, konferanserom, og en nydelig uteterasse hvor man kan hygge seg med andre gjester.

Vossestrand Hotel and Appartement, Myrkdalen

Vossestrand Hotel and Appartement er nabo med Voss Fjellandsby Myrkdalen, og var dermed et perfekt utgangspunkt for tilreisende til VM i Freestyle. Dette anlegget består av et hotell med rundt 200 rom, samt 35 leiligheter. Du kan også finne en restaurant, en bar, en dansebar, samt et aktivitetsrom for barn og unge. Dette hotellet ligger kun 300 meter fra skianlegget i Myrkdalen, og er et godt alternativ til Voss Fjellandsby.

Oppheim Hotel and Resort, Vossestrand

Dette nyrenoverte hotellet ligger utmerket til, omgitt av flott naturterreng og turløyper. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser ved vakre Oppheimsvatnet, så dette er det perfekte utgangspunktet for alle mulige aktiviteter. Hotellet har 52 leiligheter i ulike størrelser, en restaurant, to barer, og en herlig velværeavdeling.

Andre overnattingsmuligheter:

Det kryr av overnattingsmuligheter på Voss, så dette var kun en liten knippe av de. Fra hotell og leiligheter, til campingplasser og teltmuligheter, på Voss finner man noe for enhver smak. Kanskje det frister med en liten tømmerhytte langt unna folk og fe? Eller liker du store Resorter med uendelige tilbud og masse folk? Om du er enslig eller reiser med storfamilien, Voss har det perfekte overnattingsstedet for deg.